måndag 22 mars 2010

Mammorna Mia och Jeanette hjälper till att hitta rätt i Badydjungeln!


Välkommen till Babydjungeln - En blogg med allt för dig som är gravid eller har små barn.

Det är en omställning att få barn. Det är otroligt många saker man ska tänka på och alla önskar vi ju det allra bästa till våra små kottar. Men det är en djungel i vilken det kan vara jättesvårt för oss som föräldrar att hitta. Ska man bara ge upp? Det finns otroligt mycket prylar som du kan skaffa, en del är helt onödiga, men andra kommer att göra din vardag så mycket lättare.

Tanken med den här bloggen är att hjälpa till att hitta i djungeln. Vi som skriver är inte experter, bara mammor som lägger mycket tid på att undersöka vad det finns för saker och hur väl dessa fungerar. Vi följer med i vad som sker och vill gärna dela med oss av vår mening, erfarenhet, frustration och irritation. Vi som driver babydjungeln.se heter Jeanette och Mia.

Jeanette
Jag är född 1983 i Danmark. Jag bor tillsammans med min sambo i Helsingborg. Tillsammans har vi Alice som föddes 2009 och för eller senare hoppas vi på syskon till henne.
Jag är utbildad ingenjör och har bott i både Danmark, Norge, Grönland och USA. Det är helt otroligt vilken skillnad det är att ha barn i de olika länderna, men väldigt spännande och en stor möjlighet att känna till hur det fungerar på andra platser. Då jag fick Alice blev jag naturligtvs intreserad i att få reda på mer om den nya världen som öppnat sig. Detta intresse och denna glädje delar jag gärna med er.

Mia
Jag är född 1980 och bor tillsammans med min sambo och vår son i Helsingborg. Jag har en naturvetenskaplig utbildning. Precis som Jeanette är jag upptäckte jag vilken djungel av information och prylar det finns som rör små barn.

Som förälder ska man vara expert på allt från trafiksäkerhet för barnstolar till nattningsrutiner, pedagogiska leksaker och bekämpningsmedel i mat. Det känns väldigt roligt att få dela med mig av de erfarenheter jag hunnit får på den korta tid barn varit mitt största intresse.

Du är varmt välkomen att kommentera alla inlägg, komma med goda råd och idéer eller bara delta på det sätt du känner för. Du kan få ta del av vårt nyhetsbrev som kommer varje vecka. Trevlig läsning, här hittar du bloggen: www.babydjungeln.se!

Välkomna till "Presentera Din Blogg" säger vi till Jeanette och Mia, er blogg placeras i kategori Föräldraskap/Barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails