söndag 7 februari 2010

Ulrika Gabriel Inspiratör

Ulrika Gabriel Inspiratör

"Min önskan är att du hos mig skall hitta den inspiration du behöver för att kunna leva det liv du förtjänar"

Ulrika bloggar på ett alldeles lysande sätt genom att inspirera och berika oss läsare med sin klokhet och även väldigt underhållande och smått "finurliga" inlägg. Jag kom i kontakt med Ulrika när jag precis startat upp mitt bloggprojekt Qoola Qvinnor och hon har alltsedan dess varit en ständig källa till uppmuntran och glädjespridare. Ibland ska man tydligen behöva möta vissa människor för att vissa saker skall falla på plats, liksom den där sista lilla knuffen iväg till ett beslut eller liknande, det var precis vad som hände för mig när jag började följa Ulrika och hennes blogg. Så jag vill verkligen rekommendera er att bekanta er närmare med henne.
Dessutom med sin brillianta "Rensa-Röran-Utmaningen" så har Ulrika både utmanat och uppmanat alla sina läsare/bloggföljare att signa upp sig hos henne och "committa" sig att göra en rejäl rensning av allt sitt gamla skräp, med syfte att lämna plats för framför allt ny energi i våra liv. Varje vecka görs en sammanfattning och den listan är lång, jag lovar. Både sunt och miljövänligt initativ, för att inte tala om alla nya bloggar-vänner som träffats genom detta initiativ, jag själv är ett ex. på det. Tack Ulrika!
Så här beskriver Ulrika sig & sin blogg: "Beteendevetare som arbetar som coach i Västerås. Jag vet att det ofta är de små förändringarna som kan ge de stora förbättringarna i Ditt liv. Jag hoppas kunna bidra med lite inspiration i Din tillvaro. Dela gärna med Dig av Dina erfarenheter". Här är bloggen!

Välkommen Ulrika, din blogg är placerad under kategorin Coaching!

Helenas "Freedom Travel" - En blogg om frihet i en husbil!


Helena och hennes familj skriver på deras blogg Freedom Travel att de är en lite galen och äventyrslysten familj med en underbar husbil som heter Freedom. Till vardags arbetar Helena med folkhälsofrågor och på fritiden är det träning, resor, god mat som får henne att njuta av livet. Bästa resorna hittills är Transsibiriska järnvägen, Nya Zeeland, Vietnam, Kenya & Tanzania. Familjen bor i Sundbyberg.

Vidare berättar Helena m. familj: Vi har designat och byggt om husbilen så att den är helt unik. Vi bloggar om planering, förberedelser och resor vi gör med Freedom, samt om tips och nyheter kring husbilar och resor i allmänhet. Vi skriver också om annat som ingår i det sköna livet med en husbil, som mat och vin, böcker och film. Här är bloggen!

Välkommen Helen m. familj, er blogg är placerad under kategori Resor!

Cecilias "Kär Smycken" - En blogg och En webshop


Cecilia
Kär-Smycken är en web-shop med smycken som Cecila driver, och hennes blogg handlar om smycken, smyckesdesign, accessoarer och allt annat som har med smycken att göra. Dessutom är Cecilia beteendevetare och stresskonsult och håller både föreläsningar och kurser genom egna företaget Kärvegård Konsult & Allservice AB.
Som ordförande i Företagsamma Kvinnor i Arboga
och sekreterare i Företagsamma Kvinnor i Västmanland engagerar hon sig i kvinnors företagande. Dessutom är hon en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande. Här är bloggen!

Välkommen Cecilia, din blogg placeras under kategori Konst!

PEPITAS LITE AV VARJE "THIS AND THAT"

PEPITAS LITE AV VARJE "THIS AND THAT"

Pepita Selles - quinna, kvinna, female 50 år, konstnär-artist-popart-painter, collageartist, människa-human-mor-mother-WOMAN.
Pepita - popkonstnär sedan många år, började blogga och ville skriva om "this and that" varav namnet blev. Från konst till politik. Efter ett tag blev det konst-tävlingar, utställningar, på och utanför internet. Senare var jag säljer mina konstverk osv, vissa delar är på engelska. Mycket kärlek och viss del humor nerlagd i denna blogg. Här finner du Pepitas blogg!

Välkommen Pepita, din blogg placeras under kategori Konst!

Volym och styrka - på mitt sätt!

I början av -09 bestämde sig denna "fullt-uppande" fembarnsmor för att fixa träningen med hjälp av extra press från bloggandet. Med tiden så har det blivit en mer blandad blogg, glädje o sorg, hantlar o mat surras det om i olika modijanger.
Vidare skriver Bitte på sin blogg : Väntade du dig en ren träningsblogg är jag ledsen att göra dig besviken. Sorry, men så'n är jag. Andra ämnen lär göra sig påminda mellan motionsrapporterna, skriva är bara sååååå kul! Om du tar dig tid att stanna till kanske du hittar nåt intressant trots allt? Är sedan februari 2009 även LCHF:are - min mage tackar mig varje dag -så det blir nog en del sånt också. Läs det du vill och kommentera gärna! Här finner du min blogg "Volym och styrka-på mitt sätt".

Välkommen Bitte! Din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails