måndag 8 februari 2010

Livsglädje och Själaro - Om det som berör och att finna glädjen i det lilla!

Bloggen LIVSGLÄDJE OCH SJÄLARO skapas av Pia (ja, jag skriver skapas, för denna blogg är vacker som ett smycke).

Pia beskriver sig själv så här: Jag är en levnadsglad och optimistisk kvinna i mina bästa år som strävar efter harmoni i tillvaron. Bor tillsammans med min yngste son i ett litet paradis på jorden med närhet till skog och hav. Är en obotlig estet som älskar färg och form, att sjunga, skriva, fotografera och skapa på många sätt.

Väl värt ett besök, enligt undertecknad, som även blev mäkta imponerad av Pia's egendesignade och handarbetade alster, från målningar till broderier. Dem hittar du i sidospalten på hennes blogg, till vänster, bara klicka på bilden "En av mina kreativa sidor".

Här är bloggen! Välkommen Pia, din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser!

VILJANLILLAN - Bloggen där allt kan hända!

Lillan är en "glad skit" med mycket humor och som älskar att lära, leka och lyckas. Rappkäftad med huvet på skaft och duktigt med skinn på näsan.
Missa inte denna blogg, där Lillan utlovar att "allt" kan hända! Här är Lillans blogg!
Välkommen Lillan, din blogg placeras under kategori Vardagsbetraktelser!

Agnes i Lund - Bloggen om böcker, resor och mycket annat!


Agnes är en kultur- och resintresserad gymnasielärare samt bokhandlare bosatt i Lund. Hon skriver mestadels om sådant som har med böcker och resor att göra, men eftersom hon är lärare så blir det självklart en del som har med skola att göra också.

Agnes driver även en nätbokhandel med samma namn som bloggen, där finner du all litteratur för din resa — skönlitteratur, fackböcker, guideböcker och kartor.
Här är bloggen!

Välkommen Agnes, din blogg placeras under Resor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails