tisdag 9 februari 2010

ANETTE´S - Med blick för det vackra!

ANETTE´S
Foto, bilder, målningar, texter, funderingar.

Tjej/qvinna estet, älskar allt som för mig är vackert och värmen från en öppenspis. Efter att mina barn nu har vuxit ur sitt bo och flyttat till egna hem lever jag nu som singel med min yorkshireterrier Frans.

Ett besök på denna blogg visar att Anette har blick för det vackra i livet, här bjuds förutom tänkvärda ord, läckra foton, dikter o musik.
Plus i kanten för fina vyer från Norrtälje, vilken mysig stad! Här är bloggen! Välkommen Anette, din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser!

Johanna bloggar från Sicilien - en driftig Kirunatjej med eget företag inom import/export!

VARDAG PÅ SICILIEN

Johanna Siljehagen bor på Sicilien sedan 27:e februari 2009 och beskriver sig och sin blogg så här:

Jag skriver om Sicilien, min vardag
och tips för dig som besökare eller flyttsugen. Har en underbar Riccardo i mitt liv, det kallas för kärlek. Ska slutföra mina ekonomistudier och göra en Master på distans.

Min första arbetsplats
var som export- och marknadsansvarig för ett ekologiskt företag. Idag driver jag ett eget företag inom marknadsutveckling, import och export på Sicilien, JS Trading & Markets. Plockar det bästa från Sicilien via direktkontakt med producenten.

Bygger även upp ett modernt hundhem för gatuhundar som heter Streetdog SPA, med en svenska på Sicilien, Helena. Välkommen in i min värld!

Här är bloggen! Välkommen Johanna, din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser!

Koola Viola - om att bo på landet och mycket mera!

Välkommen till Koola Viola-Bloggen :o)
Här rasslar jag ner det mesta som trillar runt i huvudet om att bo på landet tillsammans med yttepyttehunden Hailey, hönsapönor och tokiga tuppar, katter och hästar.
Mest för min egen skull, så jag inte glömmer att komma ihåg. Men du är hjärtligt välkommen att följa med om du vill.
Fjäderfunderingar, byaliv, valptramserier, tovigt hår, kottar och lite dagbokstankar. Eller vad som nu faller mig in att sätta på pränt. Och allt är rumsrent såklart. Precis som Hailey. Här är bloggen!
Välkommen Viola, din blogg placeras i kategori Humor!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails