torsdag 11 februari 2010

Marie & My Sight's

Marie
My Sight´s Blogg

Möt Marie, 40 år, bor i skogen med sin familj! Så här beskriver hon sin blogg: Jag skriver om mitt liv och min familj med allt vad det innebär. Mitt arbete ibland. Lägger in en del foton jag tar när jag är ute i naturen. Här är bloggen!

Välkommen Marie, vilka fantastiska foton! Bloggen placeras under kategori Vardagsbetraktelser.

Rockabilly-De-Luxe & Några Väl Valda Ord

Jag är en f.d musikalartist & modell, kanske vi ska säga allkonstnär för att låta lite mer pretto, skribent, sjunger rockabilly och läser journalistik samtidigt med producentutbildning inom Tv.
Min livsstil är Rockabilly-De-Luxe och jag försöker njuta så mycket jag kan av livet innan det tar slut. "An author is a fool who, not content with boring those he lives with, insists on boring future generations". Välkommen!
Med spänning ser vi fram emot att få följa denna vackra kvinna och livsnjutare! Välkommen Ann-Theres, din blogg placeras i kategorin Vardagsbetraktelser. Bloggen hittar du här.

Tant T Rapporterar - Livet på Stenbjörns väg!

Tankar - Funderingar - Observationer - Ytligheter.
Blandar allvar med vänlig ironi och skriver gärna några små ord om barnen för att hjälpa mitt minne för framtiden.
Tant T är en flitig bloggerska sedan början av 2008, här varvas dagliga rapporter av egen outfit och modetips tillsammans med härliga familjebilder, goa semestertips och underhållande finurligheter - kort sagt, du får en frisk fläkt av Tant T! Här är bloggen.
Välkommen, din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails