måndag 15 februari 2010

Ann-sofie's blogg - Att Leva Här och Nu!


Ann-sofie presenterar sig så här:
Jag är en gift 3-barnsmor som bor i ett litet samhälle norr om Örebro. Jag har 3 barn som jag är stolt över, en 18-årig flicka, en son som är 19, vilka bor hemma, och min 24-åriga dotter som bor med sin sambo och hans två barn i Hovsta.

Min man har även 2 barn sedan tidigare som bor med sina familjer på annan ort. Vi har 2 hundar som vill ha en del motion, samt 1 katt som mest jagar hela tiden om han inte sover. Här är bloggen!

Ann-sofie, vi hälsar dig och och din personligt mysiga blogg varmt välkommen, placeras i kategori Vardagsbetraktelser!

Maria Hellanders Blogg - Din personliga coach på nätet!

Maria Helanders blogg
Din personliga coach på nätet!

Min blogg är ett forum för dig som vill investera i dig själv och växa och mogna som människa. Jag skriver om hur du stärker din självkänsla, tar kontroll över ditt självförtroende och vänder negativa tankemönster. Du är välkommen till vår kreativa dialog och att dela med dig av dina erfarenheter.

Vill du ha dagliga affirmationer, tips och insiktsfulla citat i din mejlbox på din Facebooksida? Då är du välkommen att gå med i gruppen Kafé Kreativ Dialog. Gruppen är öppen för alla som vill ta del av tankar om personlig utveckling. Bloggen finner du här!

Välkommen Maria, vad trevligt med fler professionella inspiratörer och vägledare, din blogg placeras i kategori Coaching!

Deisy - Kvinna, Vän, Mor, Hustru och Avatar!

Deisy - Kvinna, Vän, Mor, Hustru, Avatar

Deisy skriver om sitt liv och delar med sig av sina klokheter. Intressen är att vara ute i naturen och bloggen består även av vackra naturbilder.

Kategorierna på Deisy's blogg är Artros, Blandat, Datorer, Naturen, Second Life och WOW. Stora bilden: Zaryna Zapedzki i Second Life. Här är bloggen!

Välkommen Deisy, din blogg placeras i Vardagskategorier...Spännande med Second Life!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails