söndag 21 februari 2010

Kim M. Kimselius är här nu!

Kim M. Kimselius är här nu!
Här vill jag dela med mig av mina skrivtips, resupplevelser och livserfarenheter.
Kim som verkar i Eringsboda, Blekinge beskriver sig själv o sin blogg så här:
Jag är författare och älskar att låta fingrarna dansa iväg över tangentbordet för att forma ord och meningar som i slutändan blir till berättelser som mina läsare älskar. Bli gärna vän med mig på Facebook eller följ mig på twitter.com/kimmkimselius. Här är bloggen!
Välkommen Kim, din blogg placeras i kategori Litteratur!

Livets Oändliga Ögonblick

Livets Oändliga Ögonblick
Anne Lindström, Stockholm

Jag är Anne den "gröna" bloggaren, designer, mamma till två härliga barn & gulli fru till maken K. Anne älskar form & design, konst & skönhet av olika de slag och det är ämnen jag gärna skriver om.

Min blogg innehåller även en del tankar och ögonblick kring livets goda, resor & evenemang, i med och motvind. Här är bloggen!

Välkommen Anne, din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser!

Marias Blogg

Marias Blogg

Gotländska Maria Björkman beskriver lite om sig själv o sin blogg nedan:
Jag är en kvinna mitt i livet, förhoppningsvis. Bor med kär make, hund och katt i litet hus på prärien. Utflugen dotter med fästman i Stockholm, bonussöner och bonusbarnbarn i Norrtälje. Lever ett mycket gott liv. Här kan du följa min vardag - i stort och smått. Välkommen, här är bloggen!

Välkommen Maria, din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser.

Välkommen till livet här och nu av Martina Jönsson!

Välkommen till mitt liv.. här & nu!
Så här beskriver Tina sig själv och sin blogg: Jag är 35,5 år. Gift med Magnus sen -97 &vi har en underbar son & tre katter, fiskar. Bor i utkanten av stan.

Jag har fått kämpa ganska mycket i mitt liv pga sjukdommar, (SLE, migrän m aura, artros, gammal höftsjukdom och tbl. missbruk mm...) men gör mitt bästa för att se allt positivt & med tankens kraft må bättre!

Jag är glad & lycklig & älskar allt inom det andliga & allt som rör hälsan. Tror på en balans mellan Kropp, Själ & Ande. Jag berättar om hur jag hittat mina vägar till ett bättre liv. Jag ger tips om böcker, föreläsningar, behandlingar mm. Jag bjuder in dig i MITT LIV ÄR HÄR & NU.... Här är bloggen!

Välkommen Tina, din blogg placeras i kategori Hälsa!

Vårat Äleberg - Välkommen Linda Färnevik, fru och gårdsägare!

Vårat Äleberg

Linda Färnevik beskriver sig själv o sin blogg så här:

Mamma, fru och gårdsägare som bloggar om det som händer hos oss och det jag pysslar med för stunden. Bloggen är precis som jag en periodare, ibland är det en matblogg, ibland en hönsblogg, ibland en handarbetsblogg osv, allt efter vad jag är inspirerad till för tillfället, och naturligtvis en hel del efter årets skiftningar. Årstiderna spelar ju ganska stor roll i vad som händer på en gård med djur och odling. =).

Jag lever tillsammans med min underbara lilla familj på en liten gård vars anor går tillbaka till 1800-talet. Vi bedriver småskaligt jord och skogsbruk på våra 20ha mark i natursköna Gökhem utanför Falköping med såväl traktor som häst, håller på med ved-och virkesförsäljning och mycket småskalig produktion av lamm, ägg och rashöns. Dessutom har vi jättemycket planer för framtiden. =D Gården är full av djur av olika slag, nyttiga och mindre nyttiga; hästar, får, höns, katter och minigrisar. Här är bloggen!

Välkommen Linda, din blogg placeras i kategori vardagsbetraktelser!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails