tisdag 23 februari 2010

Blogg Margith Olsson - En änglamamma med mottot - Ge aldrig upp!

Susanne och hennes blogg -
Jag är en änglamamma, som trots detta försöker vara glad och positiv. Jag har fått den stora förmånen att föda 9 underbara barn. Men dessvärre är ett av dem ett litet änglabarn.
Mitt motto är att aldrig ge upp.
Genom min blogg vill jag dela med mig av erfarenheter och tips för att göra livet och vardagen bättre, trösta och stötta andra som är i samma situation. Välkommen Susanne, din blogg placeras i kategori föräldraskap/barn. Här är bloggen!

Eva-Marie's blogg - Livet mellan två evigheter!

Livet mellan två evigheter
Eva-Marie från Kristianstad beskriver sig själv o sin blogg så här:
Hejsan!
Jag har skrivit i drygt två år och kan idag inte leva utan att få skriva och uttrycka mina tankar och åsikter. Min blogg heter "livet mellan två evigheter" och kom till efter en livskris med utbrändhet och depression.
Bloggen handlar om allt mellan himmel och jord, högt och lågt, men min inspiration hittar jag i vardagen hos familjen, mina fyra barn och på jobbet (är gymnnasielärare). Mitt största intresse är kultur i alla former. Målet med skrivandet är att sprida glädje och positiva tankar. Skulle kategorisera bloggen som vardagsbetraktelser och/eller livsåskådning. Jag älskar att fotografera så det finns mycket bilder hos mig och jag har en separat Bilderblogg också. Välkommen till mig, här är bloggen!

Välkommen Eva-Marie, din blogg placeras i kategori Livsåskådning!

Gunillas Blogg - Mellan himmel och jord!

Mellan himmel och jord
Gunilla beskriver sig själv o sin blogg så här:
Jag bloggar om livet som inte blev som jag ville, men ändå måste gå vidare. Bloggen, som startade i samband med att äldsta sonen omkom, och som sedan har blivit en livlina på sorgens resa. Här finns mina egna och andras dikter. Mina tankar i sorgen efter ett barn har blivit diktböcker som finns i nätbokhandeln. Sorg och glädje går hand i hand... Min blogg mellan himmel och jord handlar om saknaden efter sonen och om kärleken till barnen och familjen. Och så älskar jag änglar...

Gunilla har skrivit ett par diktböcker, varav en är "JAG KAN SKYMTA LJUSET"
mer om boken finner du här! Välkommen Gunilla, din blogg placeras i kategori Livsåskådning. Här är bloggen!

ANMAJA - ännu en Passionerad Bloggare - Hjärtligt välkommen!

Anmaja, en rutinerad bloggare med många trogna följare, beskriver sig själv så här:

Jag har bloggat i snart fem år och fyller 60 år inom kort. Har skrivit så länge jag kan minnas och min första kamera fick jag när jag var tolv år. Välkommen till min blogg!

I kortfattad kategoriform
kan man utläsa följande: Ensamgående tvåbarnsmor, Enastående mormor/farmor, Underbar svärmor *L*, Arbetande ryggskadad Dansande amatörkeramiker, Skrivande fotograf och Kattägande god vän... läs mer här.

Anmajas blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails