fredag 12 mars 2010

Bloggen "Det tunga livet som barn" - Om en pojke som helst av allt vill vara vanlig!

..det tunga livet som barn...
Om en pojke...."Helst av allt vill jag bara vara vanlig"!

Så sa min son då vi hade en av våra oändliga diskussioner när något varit jobbigt. Men han är en väldigt vanlig ovanlig kille! Och det bloggar vi om, både jag själv och Martin skriver våra inlägg, om hur det är att vara mamma till en kille med Aspergers syndrom och Adhd. Kanske för att få lite stöd men mest för att dela våra erfarenheter med andra.

Martin skriver om hur han upplever sin situation, ur hans synvinkel och om sina tankar Martin har själv fått döpa bloggen! Martin ville göra detta för att han själv skulle få bättre förståelse och kanske kunna hjälpa andra barn.... ni är inte ensamma. Egentligen tycker inte Martin att det är han som har problem utan dem andra runt omkring... han är trots allt en väldigt glad kille och väldigt, väldigt smart. Jag själv är 45 år (snart 46) J , och inte bara mamma utan även farmor till två underbara charmtroll, 1.5 årig kille och 2 mån. gammal tjej!

Jag skriver även om mitt stora intresse, växter, speciellt perenner, jag odlar lite själv. I min trädgård hittar jag kraft och inspiration, som jag så väl behöver efter många bakslag och en vacklande hälsa då jag fick veta att jag har en cysta i hjärnan! Vi försöker ta oss fram och se ljust på tillvaron och jag hoppas och tror vi är på rätt väg nu……Här är bloggen!

Hjärtligt välkommen Susanne, din blogg placeras i kategori Föräldraskap/barn.

Lindas blogg "Glittrande Vardag" - En mamma som kämpar på och älskar sina barn mest av allt!

Glittrande Vardag...!

Hej världen..! Nu kommer jag och tar plats. En ganska vanlig tvåbarnsmamma, 34år och med ett humör som åker berg och dal bana flera gånger om dagen. Min äldsta son Anton har diagnosen ADHD. Det tar tid att lära sig allt vad det innebär och vardagen är inte alltid den glittrigaste. Ibland känns det helt fördjävligt helt enkelt. Men jag försöker lära mig njuta av livet och att vi lever här och nu.

Allra helst försöker jag ta mig tillbaka till mig själv igen efter att jag brakade ihop totalt för två år sedan. Det har blivit lite lättare att försöka se det goda och fina som finns, men fortfarande känns det tungt. Älskar mina barn mest av allt vad som än händer. Fast det ibland inte kan låta som det. Här är bloggen!

Välkommen Linda, så trevligt att ha dig här, din blogg placeras i kategorin Föräldraskap/barn.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails