torsdag 29 juli 2010

Femfemman - Tankar om livet - vardag och arbete - när man är 55+

Hej,

För mig har skrivstunden vi datorn blivit en vardagsnödvändighet och egenterapi. Det har också gett mig nya vänner irl. Det jag skriver om under femfemman.blogspot.com handlar mycket om vardagsbetraktelser.

Oftast kommer jag in på mitt arbete, och en lärares spännande tillvaro. IT och bloggande får vara den andra rubriken. Har bloggat i snart ett och ett halvt år.

56 år gammal har jag blivit,är ingen femfemma längre - fast man ibland kan tro det...vill så mycket, men kan så lite.... och vill lära mer..

Hälsningar
Anna-Lena Larsson

Här finner ni bloggen Femfemman! Kategori - Vardagsbetraktelser + IT /bloggande

Osorterade Tankar

Osorterade tankar från villaförorten
...believe me there is a difference when you mean it, and when you pretend
(Ben Harper)


Hej,

Jag är en singelmamma på 36 år med två barn och en karriär som på den lilla fritid jag har väljer att skriva för få utlopp för min kreativitet och som en slags ventil. Jag skriver för att hylla livet, musiken, kärleken .. tja livet!

Välkomna till min blogg!

Mvh
Åsa


Kategori - Vardagsbetraktelser

Den Passionerade Trädgårdsturisten

Den Passionerade Trädgårdsturisten
Om trädgårdar: Nyheter, tips på besöksträdgårdar i Sverige, England, Italien och Frankrike. Funderingar kring min egen trädgård då och då. Mycket foton! Copyright©

Om mig
..trädgårdstomte, journalist fotograf och författare. Skriver om och fotar vackra besöksträdgårdar i Sverige o övriga Norden, men framförallt i England och Italien. I vänster spalt skriver jag om en del evenemang på trädgårdsområdet. Funderingar kring min och min sambos villaträdgård på 900 kvm i växtzon 3 och framförallt Mycket foton!! COPYRIGHT © tillhör blogginnehavaren Trädgårdsturisten. Fråga först om du vill använda dem! In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen/Ann!!


Här hittar du Anns blogg- Den Passionerade Trädgårdsturisten.
Kategori Trädgård

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails