måndag 2 augusti 2010

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare

Om mig:
Mia, 37, mamma till 4 fantastiska ungar födda 97+00+07+08. Gift med M (hemlige mannen)från Österrike. Vi delar vårt liv mellan Sverige och Österrike.
Bloggar om vårt familjeliv såväl som den hjärnoperation (Corpus Pineale Cysta) jag genomgick den 16/6-2008.Cystan är fortfarande kvar (man valde att punktera den då jag var gravid i v.16 med mitt fjärde barn). Denna cysta kan man ej ta bort utan den växer alt avstannar av sig själv.Lär mig hantera mitt liv med detta "hot" i min hjärna.

Bloggar oxå om barnkläder,framförallt danska designkläder och en del inlägg om jämställdhet kan det oxå bli. Vill du komma i kontakt-maila: zzat2005@gmail.com.

Välkommen Mia,
här finner ni Mias blogg! Placeras i Livsåskådning samt Föräldraskap/barn.

Välkommen Ailas med bloggen Örfilar & Gladsparkar!

Ord och tankar är viktiga för mig. Inte så att jag alltid väljer de bästa, för det kan nog ingen göra. Därtill är de absoluta uttrycken och dito sanningarna för ovissa och få.

Men, jag skriver ofta om mina funderingar gällande vår tid och hur vår livsstil påverkar oss. Då jag under större delen av mitt liv skrotat runt i kommunala skolor och därmed indirekt ägnat mig åt att forma framtiden, är mitt intresse stort för barn- och ungdomsfrågor. Vad jag skulle unna människorna är en sund och stressfri livsstil där de djupare och varaktigare värdena skulle dominera livsrummen, på bekostnad av ytans falska glans och kortvariga rus.

Som fortfarande relativt ny bloggerska sliter jag ofta mellan olika intresseområden. Därför kan du egentligen aldrig veta riktigt säkert vad du finner hos mig. Hela jag är egentligen som en stor loppmarknad, när jag tänker efter. Gammalt och slitet blandat med kryllande guldkorn.

Jag har aldrig trivts i den politiskt korrekta fåran och kommer nog inte att börja traska där nu. Är partipolitiskt obunden; försöker i stället söka mina egna sanningar och utvecka det egna tänkandet bortom blockpolitikens destruktiva hämningar. Vi kan säga att jag är politiskt både prickig och randig, ibland kanske till och med långrandig. :) Förhoppningsvis har jag fortfarande mottagningen öppen för nya, goda argument, för rigiditet är bara trist.

Du kommer att finna djupt allvar blandat med humor och ironi på denna blogg. Du kan aldrig veta säkert, vad som avses. För faktum är, att ibland vet jag inte ens själv…

Alla kommentarer är välkomna, ifrågasättande också. Det finns någonstans en smygande livsfilosofisk diskussionslystnad hos mig. För jag inbillar mig att tankeutbyten i respekt för varandras åsikter och person påverkar vår utveckling till mer kännande och bättre människor - bara vi låter våra sinnen stå öppna för intryck och inte gnäggar som istadiga åsnor i den egna spiltan.

Välkommen! Jag söker alltid trevliga bloggvänner för utbyte och kommentarer.

Här finner du bloggen!

Tinezza - Välkommen till Presentera Din Blogg!


Presentation:
Jag bloggar anonymt under namnet Tinezza (var jag nu fick det namnet ifrån) Min ålder är 47 år (snart 48) och har alltid gillat att skriva och är bosatt i Köping. Dagbok skrev jag som yngre men tycker att blogga är ett bra sätt att berätta. Jag skriver först och främst för mig själv och om andra gillar det jag skriver så är det bara trevligt.

Varför bloggar jag anonymnt??? Jag nämner ingen av min familj eller nära vänner vid namn. Dels behöver jag aldrig riskera att nämna någon som inte vill ha sitt namn med och sen är det egentligen oväsentligt vad folk heter. Bara man beskriver den man berättar om. Jag är också försiktig med bilder på närstående som absolut inte vill vara med.

Vad skriver jag och berättar om då?Jo, mina intressen riktar sig till familjen, hemmet, stugan och släktforskning. Sen gillar jag mitt yrke också som jag skriver om. Blir du nyfiken??? Läs då gärna i min blogg.www.tinezza.blogg.se

Välkommen Tinezza, din blogg placeras i kategori Vardagsbetraktelser.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails