torsdag 19 augusti 2010

Zebeda Chocolate - Kersti bloggar om hälsosam choklad!


Mitt namn är Kersti Zebeda, jag bloggar om Hälsosam Choklad och Te.


Här skriver jag om aktiviteter som vi anordnar och om nyheter inom chokladens och tets värld. Ex. Senaste trender, Recept, Bilder, Mässor, Spännande Produkter, Råchoklad, Näring o Nyttighet och Roligheter mm.

Om Kersti:
Kersti är en chokladälskande sjuksköterska som har arbetat 17 år med idrottsskador och rygg och nackproblem, också mkt med kostens betydelse för hälsan. Sedan 7 år tillbaka så arbetar hon heltid med choklad. Kersti föreläser mkt om "Vad som händer i kroppen när du äter choklad". Hon föreläser ofta för läkare, doktorer och tandläkare. Viktiga frågor är kvalitet, råvaror, tillverkning och omständigheter. Hon har några egna kakaoträd i Suriname som hon följer.

Följ gärna min blogg: www.zebedachocolate.blogspot.com
Välkomna!

I huvudet på en Sister - Företagarblogg i Eskilstuna

Sisters in Business

Sisters in Business är ett gäng "fabulosa" tjejer som inspireras av business, formgivning, mingel, nya kontakter, datorer, slitna fåtöljer, kaffe, choklad, smycken, mingel, champagne, glitter, rosa, innovationer, trender, möten, och drivna människor. Se andra människor göra goda affärer i snygga kläder. Detta är vad vi skriver när vi över sanningen kliver.


Om vi ska ta den seriösa tonen är "Sisters in Business en samling kvinnliga företagare som arbetar i en kreativ miljö mitt på fristadstorget i eskilstuna."

Välkomna!

Välkommen Neas blogg - Grändhuset

Neas blogg Grändhuset.
Ett högt beläget grändhus från mitten av 60-talet med vacker utsikt. På innergården finns min tapetserarverkstad och den lilla trädgården. Med text och bild skall jag skapa minnen, bevara ögonblick och känna glädje och lust.

Intressen
Familjen är grundstenen i mitt liv och där ingår även min airedaleterrierkille Harry som är född maj-08. Kreativa möten och allt som utvecklar och inspirerar. Blogga är ett spännande sätt att få kontakt med nya personer.

Utöver trädgård och heminredning så är det Harry´s hundkurser och många härliga skogspromenader med aktivitet som ligger mig varmt om hjärtat. Tapetserarverkstaden är både ett jobb och ett sätt att leva. Alla möbler, nya som gamla, har en själ som man skall vara rädd om.

Motto
Gör det du känner för så länge du inte skadar någon annan.
Här är bloggen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails