måndag 27 december 2010

My.Perfect.Baby - Bloggen om ett mammaliv med det lilla extra!


My.Perfect.Baby är en blogg som drivs av Emily Kind, entreprenör och mamma med ett brinnande intresse för barn med det lilla extra. Bloggen dokumenterar Emilys vardag med sonen Julian Edward som föddes med Down syndrom, men den handlar även om Emilys jobb med hennes webbsajt MY.PERFECT.BABY.se som är en mötesplats för alla föräldrar som behöver lite extra stöd och kraft i sitt föräldraskap som mamma eller pappa till ett funktionshindrat barn. Mötesplatsen med det lilla extra helt enkelt!

Välkommen Emily!

Här är bloggen.
Kategori: Familj, Livsåskådning

BetongSnäckor & Änglar - Välkommen Annelie Strand!

BetongSnäckor & Änglar

Inredning-Måleri-Hantverk-Loppis... Det jag tycker är roligt att pyssla med... Det som är mina stora Intressen... Välkommen In och Softa... Gärna väldigt Ofta...

Hejsan!
Jag heter Annelie Strand och bloggat sedan september 2008. Jag är gift, 50 år fyllda, har tre stora barn, de två största (grabbar) har just flyttat hemifrån och går högskola på annan ort. Har min tonåriga dotter kvar hemma. Har också en stor svart katt som heter Sune, som ibland hälsar på i bloggvärlden.

Jag har två bloggar. Den ena heter BetongSnäckor & Änglar där visar jag inredning, hantverk och loppisfynd - http://betongsnackor.blogspot.com. Jag älskar att återanvända gamla saker och möbler, göra om till någonting annat än ursprunget. Kategori: Hem/Inredning, Hantverk

Min andra blogg heter Mitt Akvarell & OljeRum - http://anneliesakvarell.blogspot.com
Jag målar i Akvarell och i Olja med ibland inslag av collage eller textil. Senaste tiden har det varit olja som jag har fastnat för. Visar detta på denna blogg. Kategori: Konst

Välkomnar bloggaren Camino de Karin - med mål att vandra pilgrimsleden Santiago de Campostela!


Camino de Karin
Om mig

Jag är en stolt trebarns mamma (15, 18,20 år) samt matte till en liten coton de tuléar (1½år). I april 2009 fick jag diagnosen kronisk cancer. Sedan dess har det mesta i mitt liv förändrats. Mina intressen är många och har förändrats med åren men framför allt uppskattar jag att läsa böcker. Idrott och hälsa är viktigt i alla former. Jag går gärna långa promenader med vår hund och på gym, helst flera gånger i veckan. Jag blir glad när jag är med mina barn, när solen skiner och det är varmt ute.

Här är bloggen!
Kategori: Livsåskådning samt hälsa

Välkommen Marinas Bay - Karlstad vs. Singapore!Hej,
Jag har nyligen börjat blogga och skriver om det mesta som faller mig in. Just nu blir det mycket om mina upplevelser av Singapore där jag för närvarande bor. Men tanken är att det även ska vara en del om film och böcker, mat och dryck, tankar och funderingar, familjen...ja, ni hör själva - det mesta!

Jag heter Marina, är någonstans sådär lagom medelålders och har två döttrar på dryga 20 år som nu har flytt hemmet. Sedan januari 2010 delar jag mitt boende mellan Karlstad och Singapore på obestämd framtid.

Favoritcitat (dock ej helt överensstämmande med originalet): "Om du inte vet vart du är på väg spelar det ingen roll vilken väg du tar, bara du går nog långt så kommer du alltid någonstans!"

Titta gärna in i min bloggvärld och dela mina upplevelser av Singapore samt övriga tankar och funderingar!
 
Här är bloggen!


Kategori: Resor

Bloggen Sanglert och Jag - Handgjorda kort och pyssel


Sanglert och Jag

Om mig

Här samlas mina handgjorda kort och kanske kan någon inspireras till att börja pyssla :) Ta gärna en titt i min blogglista, där finns massor med pysselidéer för kortmakeri. Jag är numera stolt medlem av designteamet hos Tisdagar med Tina.
Kategori: Hantverk o Pyssel
Här är bloggen!

Välkommen Eva-Marie Olsson och Bilderbloggen!

Eva-Marie Olsson


OM MIG: 

Jag är en kvinna i mina bästa år, mamma till fyra härliga ungar - 11 13, 15 och 17 år gamla. Jag är nygift (1/8-10) med en dejlig dansk och vi arbetar båda med många fina ungdomar. Jag är lärare på gymnasiet och mannen på högstadiet. Efter några ganska jobbiga år ser jag enbart ljust på framtiden igen. Har alltid älskat att skriva, men det har stannat vid en dröm. Nu tar jag chansen! Jag skriver om såväl stort som smått i livet. 

Min andra passion är att fotografera, därför startade jag en Bilderblogg i januari 2009. Att fotgrafera är ett intresse där jag till viss del kan använda min inneboende kreativitet. Älskar naturen som erbjuder en oändlighet av motiv. I sommar har jag lagt in en hel del bilder från Grekland, där jag var i sex veckor. Men det finns MÅNGA bilder kvar! Jag varvar mina "bildberättelser" med olika fotoutmaningar. Min bilderblogg passar för alla som gillar foto.


(tyvärr gick det inte att lägga in någon bild från din blogg, Eva-Marie, du får maila mig en bild i såna fall)

Vald kategori: foto

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails