onsdag 12 januari 2011

Patricias Kyssar - Ett helhetskoncept med många bloggar att välja på!

Patricia L. Mellin

Om mig
Jag heter Patricia och har utbildning bla inom marknadsföring. Jag har varit egen företagare och har också varit engagerad i svensk politik. Mina intressen spänner över ett brett register från mode och mat till kultur och politik. 

Jag bloggar idag om mina olika intressen under samlingsnamnet Patricias Kyssar. En av mina bloggar ”Patricias Kyssar – Mode”, utgår från mitt intresse för kvalitet, tillskärning, material och inte minst för ögats tillfredställelse. Design, inredning, mat, politik och olika tankar och funderingar bloggar jag också om. 

Jag driver Haitifrågan under namnet: ”Patricias Kyssar – Haiti”, där jag bl.a. försöker påverka så Haiti inte glöms bort. Jag har ett flertal gånger varit i TV, radio och olika tidningar, bl a i TV programmet” Världens Konflikter”. I Sveriges Radio deltog jag tillsammans med Carl Bildt och Mats Lundahl i samband med Haitikatastrofen. Jag deltar också mycket aktivt inom olika sociala medier (Twitter, MSN, Facebook, Blogger mm). Skälet till att jag bloggar är att driva opinion, informera och underhålla. 

Välkommen till min värld: Patricias Kyssar. www.patriciaskyssar.com

Patricias blogg Mode:(http://www.ebonysweden.com), kategori: Mode
Patricias blogg Hem och Trivsel: http://rummetsbetydelse.blogspot.com/, kategori: Hem och Inredning
Patricias blogg Tankar: http://tankbaratankar.blogspot.com/, kategori: Vardagsbetraktelse
Patricias blogg Mat: http://www.kreolsk.com/, kategori: Mat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails