torsdag 24 mars 2011

Pernilla Ströms blogg om inredning och arkitektur


"Pernilla Ströms blogg om inredning och arkitektur" skapade jag för cirka ett och ett halvt år sedan, därför att jag ville samla på designidéer, bilder på fin inredning och arkitektur, roliga anekdoter om inredning i konsthistorien osv. mest för egen del. 

Eftersom jag arbetar som inredningsarkitekt har en hel del fackkunskaper lagts till inom t.ex. färgsättning och ljussättning. Och nu känns det som om jag skriver lika mycket för andra, det är jättekul.

"Pernilla Ströms blogg om inredning och arkitektur" handlar om moderna kök, badrum, färgsättning, inredning i bostaden och i publika miljöer, såväl som inredning i konsthistorien och lite grand om trädgård. Pernilla är inredningsarkitekt och driver företaget I & D design AB, www.iddesign.se.

Förutom att rita inredningsförslag, som kök och bad till privatpersoner och caféer, personalmatsalar m.m. till företag, arbetar hon med färgsättningar till flera av våra kommunala bostadsbolag och har precis blivit klar med kulörguiden, en broschyr som de allmännyttiga bostadsföretagen ger ut och skall fungera som inspiration i valet av kulörer i hemmet.

I & D design har showroom på södermalm i Stockholm. Där visas italienska kök, vitvaror och ett litet handplockat sortiment designmöbler. Vill du veta mer om företaget besök hemsidan, eller läs mer om ovanstående ämnen i bloggen: http://www.pernillastroom.blogg.se

Välkommen Pernilla, din blogg lägger vi i kategori Hem och Inredning!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails