söndag 26 juni 2011

Elisabeth Jönsson driver bloggnätverket Punctum saliens - inspiration, kreativitet, skapande kunskapVälkommen till min blogg Punctum saliens

Jag tänker att du som vill följa och läsa Punctum Saliens är en person, som precis som jag själv, tycker om att reflektera över livet, livets olika dimensioner och vad det innebär att vara människa. Du kanske också tycker om att skapa och vill som jag utveckla din kreativa och konstnärliga ådra.Du är en människa med flera intressen relaterade till  filosofi, kultur, media, pedagogik, psykologi och sociologi.

Om Punctum saliens

Syftet med Punctum saliens är att ge dig som besöker webbplatsen inspiration, kunskap och ibland användbara tips inom områden relaterade till kreativitet, kultur, media och personlig utveckling.Du kan få läsa om konstnärer och konstbesök, litteratur, musik, teater och sociala medier för att ge några exempel. Jag fördjupar mig också gärna i ämnen av mer filosofisk, pedagogisk och psykologisk karaktär som kreativitetoch inspiration ur olika perspektiv och infallsvinklar. Innehåll jag också gärna återkommer till är gärna knutet till livskvalitet. Jag reflekterar en hel del kring vad som gör livet rikt och meningsfullt.
Jag som driver bloggen heter Elisabeth Jönsson och jag har en bakgrund som journalist, informationschef och egen företagare. I dag undervisar jag om medier och i estetiska ämnen på gymnasiet. Parallellt med detta arbetar jag med olika konst- och bokprojekt. Jag fotograferar och använder akvarellpensel så ofta jag får möjlighet. Punctum saliens innehåll och inriktning är starkt personligt präglat av det som intresserar mig som mediepedagog, skribent och skapande, tänkande medmänniska.
Här finner du bloggenhttp://www.punctumsaliens.se/
Tack Elisabeth för att du länkar tillbaka till www.qoolaqvinnor.se
Mvh
Siv Thuresdotter
Grundare och administratör av Qoola Qvinnor -
Sveriges största Inspirations- & nätverkssajt för kvinnor på Facebook - med över 6000 kvinnor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails