onsdag 12 januari 2011

Välkommen Henrietta och Mitt Österlen!

Henrietta Ellberg

Om mig

Jag är en stolt fyrabarnsmamma och nybliven farmor på 40+ med ett ständigt hopp om att jag en dag ska hitta mitt drömjobb, helst som egen företagare. Under tiden glider jag genom livet på den offentliga banan i turistbyråns förtrollande värld och inom det arbetsområde jag känns mest lämpad inom, nb Turistinformation.

Eftersom jag älskar att informera har jag sedan 2006 också "privat" skapat två hemsidor, en blogg, två konton på Facebook, Flickr, Twitter och en intressesajt på skane.com som liksom de flesta andra har namnet "Mitt Österlen" eller "Ystad Österlen Information".

Jag är engagerad i nätverk och vill vara med i utvecklingen av allt som har med turismen på Österlen och Skåne att göra. Jag fotograferar och skriver gärna och det är glädjande nog ett intresse, som min yngste son på 13 också börjat med. Jag älskar att vara i naturen, helst på Österlen, men har även en del av mitt hjärta i Lappland, som jag besökte under tre somrar på 80-talet, då jag dels vandrade med föräldrarna och dels sommarjobbade på fjällstationer. Kanske kommer jag dit igen, vem vet... 

Följ mig gärna i bloggen och på alla andra ställen jag finns med... Alla länkar finns på min ursprungssida www.mittosterlen.se. Bloggens adress är http://mittosterlen.blogspot.com

Med vänlig hälsning
Henrietta Ellberg/ Mitt Österlen

Välkommen Henrietta - din blogg hamnar i kategori: Livsåskådning och Vardagsbetraktelser

Patricias Kyssar - Ett helhetskoncept med många bloggar att välja på!

Patricia L. Mellin

Om mig
Jag heter Patricia och har utbildning bla inom marknadsföring. Jag har varit egen företagare och har också varit engagerad i svensk politik. Mina intressen spänner över ett brett register från mode och mat till kultur och politik. 

Jag bloggar idag om mina olika intressen under samlingsnamnet Patricias Kyssar. En av mina bloggar ”Patricias Kyssar – Mode”, utgår från mitt intresse för kvalitet, tillskärning, material och inte minst för ögats tillfredställelse. Design, inredning, mat, politik och olika tankar och funderingar bloggar jag också om. 

Jag driver Haitifrågan under namnet: ”Patricias Kyssar – Haiti”, där jag bl.a. försöker påverka så Haiti inte glöms bort. Jag har ett flertal gånger varit i TV, radio och olika tidningar, bl a i TV programmet” Världens Konflikter”. I Sveriges Radio deltog jag tillsammans med Carl Bildt och Mats Lundahl i samband med Haitikatastrofen. Jag deltar också mycket aktivt inom olika sociala medier (Twitter, MSN, Facebook, Blogger mm). Skälet till att jag bloggar är att driva opinion, informera och underhålla. 

Välkommen till min värld: Patricias Kyssar. www.patriciaskyssar.com

Patricias blogg Mode:(http://www.ebonysweden.com), kategori: Mode
Patricias blogg Hem och Trivsel: http://rummetsbetydelse.blogspot.com/, kategori: Hem och Inredning
Patricias blogg Tankar: http://tankbaratankar.blogspot.com/, kategori: Vardagsbetraktelse
Patricias blogg Mat: http://www.kreolsk.com/, kategori: Mat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails